Fastpris fra Telenor

For første gang i Telenors 150 år lange historie, tilbyr selskapet nå en fastpris på vanlig telefon. Og konkurrentene er raskt på banen med tilsvarende, og billigere løsninger.

Publisert
Sist oppdatert

Telefoni er ikke hva det en gang var. Det har Telenor smertelig fått erfare. Monopolets tid er for lengst over, stadig flere finner bedre tilbud andre steder, for ikke å glemme den stadig økende gruppen telefonister som velger bort fasttelefoni til fordel for mobiltelefoni og IP-løsninger.

Nå håper Telenor at de kan demme opp for flukten ved å innføre fastpris på "vanlig" telefoni, både analoge og digitale ISDN-abonnementer. Telenors eksisterende Pluss-abonnement blir fastprisabonnement, der du kan ringe så mye du vil til hjemmetelefoner i Norge for 249 kroner pr måned for analog, og 329 kroner for ISDN. Da er fastavgiften inkludert. Det er ingen minuttpris eller oppstartsavgift på disse samtalene. I tillegg blir det 20 prosent lavere priser til mobil og utland.

Bredbåndstelefoni-kunder er heller ikke glemt, og det blir heretter ikke oppstartsavgift eller minuttpris dersom du velger abonnementet Bredbåndstelefoni Pluss. Dette abonnementet koster 159 kroner i måneden, pluss 60 kroner for linjetilgang dersom du har sagt opp analog/ISDN-abonnementet, og det har du sannsynligvis).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer