Fem fine fotoapper

Disse kan gjøre mobilbildene dine enda bedre.

BRUK NOE ANNET: Det finnes mange fotoapplikasjoner som kan gjøre mer enn det innebygde kameraet. Dette bildet er tatt med Fragment. Foto: KIRSTI ØSTVANG
BRUK NOE ANNET: Det finnes mange fotoapplikasjoner som kan gjøre mer enn det innebygde kameraet. Dette bildet er tatt med Fragment. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den innebygde fotoappen på mobilen fungerer stort sett greit til å ta bilder med, men etter hvert har det kommet mange spennende fotoapper med utvidet funksjonalitet.

Det begynner imidlertid å bli noen år siden vi skrev saker som «Fem fine fotoapper for iPhone» og «Fem fine fotoapper for Android». Har det kommet noen bedre alternativer siden sist?

Her er fem av våre favoritter i nyere tid.

LES OGSÅ: Syv fototabber du bør unngå

Afterlight

En super app for både nybegynnere og avanserte brukere. Har det meste du trenger av funksjonalitet både før og etter et bilde er tatt. Du kan fotografere med manuelle innstillinger og selvutløser, og du har også et hav av redigeringsmuligheter i etterkant; du kan justere lysstyrke og farge, gjøre beskjæringer til å legge på filtre, effekter og rammer. Det er også mulig å poste bildene rett til Instagram, Facebook eller hva det måtte være.

Last ned:Afterlight til Android (Google Play, 6 kroner)Afterlight til iOS (App Store, 9 kroner)Afterlight til Windows Phone (Windows Phone Store, 9 kroner)

LES OGSÅ: - Note 4 har det beste mobilkameraet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer