Fem fine til mobilen

Ved å installere noen ekstra programmer på mobilen åpner du for nye bruksområder. Her er fem av våre favoritter.

Publisert
Sist oppdatert

For de fleste er mobiltelefonen til langt mer enn bare å snakke i, ja selv de mindre teknisk avanserte brukerne har for lengst funnet ut av fordelene med SMS og hvor kjekt det er å ha et kamera for hånden.

Andre igjen har gått dypt i mobilens menyer og funnet spill, radio, kalender og kalkulator - eller plutselig oppdaget at den lille dingsen har koblet seg til Internett.

Uansett er moderne mobiltelefoner små datamaskiner med større potensiale enn mange er klar over, og ved å sette deg inn i hva din telefon egentlig er i stand til vil du kunne få en helt annen brukeropplevelse.

Men for å utnytte dem til det fulle holder det ikke alltid med de programmene som følger med mobilen, og derfor finnes det også et utall forskjellige tilleggsprogrammer (applikasjoner) som kan installeres.

Noen er gode, noen er dårlige, noen er bare for noen få telefoner, noen koster penger, noen er gratis. Vi har plukket ut fem som er gode, gratis og for de aller fleste mobiler.

Men merk at selv om programmene er gratis, så vil datatrafikken koste penger. Spesielt overføring av kart, bilder og vedlegg blir fort dyrt. Sjekk derfor hva du må betale slik at du unngår ubehagelige overaskelser i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer