Fem nye fra Nokia

MOBILNYHET: Nokia prøver å vinne tilbake markedets tillit, og lanserer i disse dager fem nye modeller for alle kundegrupper. Her er detaljene!

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Nokia har i det siste slitt med tapte markedsandeler, og satser på å lansere flere spennende modeller i tiden som kommer. I dag annonserte selskapet fem nye telefoner.

Den viktigste er nok 6630, en 3G-telefon med megapiksel-kamera. Denne har uvanlig bred støtte for forskjellige typer nettverk - både tri-band GSM, EDGE og UMTS er støttet, og overgangene mellom de forskjellige nettverkene skal selvsagt skje uten at brukeren merker det. Telefonen er basert på Symbian-operativsystem, noe som selvsagt bidrar til god PDA-funksjonalitet og fleksibilitet. 6630 er også utstyrt med et 1.23 megapiksel-kamera med opptil 6x digital zoom og opptil 1 time videoopptak.

Telefonen har plass til minnekort, og skal totalt ha 74 MB minne fordelt på innebygd lagringsplass og medfølgende minnekort, noe som selvsagt kan utvides med enda større minnebrikker. Det er også innebygd MP3-spiller, det er mulig å koble til en blitz og et trådløst tastatur. Telefonen skal også være den fysisk minste 3G-mobilen som er tilgjengelig i dag.

6630 forventes å koste i overkant av 4.000 kroner, og den skal være tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal 2004.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer