Fem ting du kan bruke Spotlight-søket til på iPhone

Du kan gjøre mye mer enn bare å søke.

VALUTAKALKULATOR: Du trenger faktisk ikke en egen app for å omregne valuta på iPhone. Du kan gjøre omregninger rett fra det innebygde søket. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
VALUTAKALKULATOR: Du trenger faktisk ikke en egen app for å omregne valuta på iPhone. Du kan gjøre omregninger rett fra det innebygde søket. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du drar fingeren ned på hjemskjermen på iPhone, får du opp en søkelinje.

Apple kaller denne søkelinjen for Spotlight, og du kan bruke den til en masse forskjellige ting utover bare «vanlige» søk.

LES OGSÅ: Slik redigerer du bilder på iPhone

Supersøk

I tillegg til at du kan søke etter innhold på telefonen, for eksempel kontakter, e-postmeldinger, bokmerker, kan du også bruke den til å søke på nettet.

Men det er også en del andre muligheter med Spotlight-søket. Faktisk kan du utføre en del oppgaver via søkelinjen, noe i hvert fall vi synes forenkler hverdagen betraktelig.

I videoen under kan du se fem eksempler på hva du kan gjøre med iPhone-søket.

Kult! Dette skal i hvert fall jeg utnytte mye bedre!

Posted by DinSide.no on 26. november 2015

Er det noe annet du bruker Spotlight-søket til på din iPhone (eller iPad)? Del dine favoritt-triks i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ: Her er iOS 9-triksene du bør kunne

Les enda flere iPhone-tips på vår samleside

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer