TEST: Sony GTK-PG10 partyhøyttaler

Festhøyttaleren som holder drikkevarene

Og Sonys høyttaler kan brukes til karaoke.

KAN BRETTES UT: Bretter du ut topplokket på Sony GTK-PG10, får du fire koppholdere å sette fra deg drikken i. Foto: Pål Joakim Pollen
KAN BRETTES UT: Bretter du ut topplokket på Sony GTK-PG10, får du fire koppholdere å sette fra deg drikken i. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Mange har gått til anskaffelse av en Bluetooth-høyttaler, men en krabat på en snau kilo kan fort komme til kort når festen blir for stor.

Til det trenger du brått noe større, og Sonys nye frieri er GTK-PG10 - en høyttaler som veier drøye 7 kilo, og som kan fungere på batteridrift, slik at du ikke trenger å være i nærheten av et strømnett for å høre musikk.

Kan brettes ut

Når høyttaleren er sammenslått, er den enkel å bære, med definerte bærehåndtak på hver side. Da er også diskant-elementene rettet forover, slik at lyden kommer konsentrert ut rett fra høyttaleren.

Partytrikset er muligheten for å brette ut de to topplokkene, som gjøres ved først å løfte to brytere på baksiden for å oppheve låsen. Da rettes de to diskantene oppover, som gir større spredning av lyden - til større rom eller utendørsbruk. PG10 er ikke vanntett, men den øvre delen skal være tåle litt søl.

Og det er godt, for i utbrettet tilstand har topplokket også fire koppholdere, slik at man kan parkere drikkevarene mens man danser. De tåler 10 kilos vekt.

For øvrig finnes det også feste i bunnen av høyttaleren slik at den kan settes på stativ, men den støtter ikke Sonys «party chain»-funksjon som lar deg spille fra flere høyttalere samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer