Utestengt fra Facebook

- Fikk småpanikk

Lokalpolitiker i Ap mistet plutselig tilgangen til Facebook. Han er ikke alene.

BLE UTESTENGT; Fredric Persson ble plutselig utestengt fra Facebook i tre dager. Hvorfor aner han ikke, og Facebook svarer han ikke. Foto: Raymond Engmark
BLE UTESTENGT; Fredric Persson ble plutselig utestengt fra Facebook i tre dager. Hvorfor aner han ikke, og Facebook svarer han ikke. Foto: Raymond Engmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste uka er det dukket opp flere rapporter om brukere som blir utestengt fra Facebook og Messenger - helt uten forvarsel.

På Reddit er det en lang tråd der folk melder om at de plutselig har mistet tilgang til det sosiale mediet, uten at de vet hva som er årsaken, og DinSide har også mottatt flere tips fra lesere som har fått kontoen midlertidig sperra.

Fredric Persson, markedssjef for Nordland Musikkfestuke og lokalpolitiker for Arbeiderpartiet i Bodø, er en av dem som plutselig ble utestengt fra Facebook.

Avisa Nordland omtalte saken først.

Facebook svarer ikke

Han våkna opp lille julaften og skulle sende en melding på Messenger til sin søster, men oppdaget at han hadde blitt utestengt.

- Da sjekka jeg det nærmere så jeg at jeg hadde blitt utestengt i tre dager for å ha sendt upassende innhold, noe som bare tull og ikke stemmer, forteller han til DinSide.

- Jeg fikk litt småpanikk og lurte på hva det kunne være. Etter å ha sjekka litt rundt, fant jeg ut at det var veldig mange i Bodø som var ramma av det samme, og det var litt betryggende å vite, selv om det selvsagt var ubehagelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer