Tile

Finn alle tingene dine med Tile

Lei av å rote bort lommebøker, nøkler og andre ting du bruker ofte?

SPORING: Tile-brikkene kan festes på nøkkelringer, legges i sekken, klistres på det du måtte ønske og du kan også legge dem i lommeboka di. Foto: Kirsti Østvang
SPORING: Tile-brikkene kan festes på nøkkelringer, legges i sekken, klistres på det du måtte ønske og du kan også legge dem i lommeboka di. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Tile er navnet på sporingsbrikker du kan feste på egentlig hva som helst og så følge plasseringen på et kart i en app på mobilen. Selskapet har eksistert i flere år, og så langt har Tile-brikkene vært til å feste på et nøkkelknippe, slenge i vesken eller sekken, men de selger også en egen lommebokvariant som er ekstra slank slik at den ikke utvider lommeboka di betydelig.

Et av ankepunktene med Tile, er at de første utgavene ikke hadde utskiftbart batteri slik at du måtte kjøpe ny brikke når batteriet gikk tomt. Hverken bra for lommeboka eller miljøet.

I fjor kom Tile Mate og Tile Pro - begge med utskiftbart batteri - og nå slipper Tile flere nye modeller i samme serie, men også to nyvinninger: Slim og Sticker.

Tile Slim

Først litt om produktnyhetene før vi forteller deg hvordan du kommer i gang med Tile:

Den nye Slim-utgaven likner nå mer på et bankkort og er like høyt og bredt - dog noe tykkere - som betyr at du kan skyve brikken ned i kortlommen i lommeboka.

Slim har ikke utskiftbart batteri, men har ifølge Tile en batteritid på hele tre år. Rekkevidden er på rundt 60 meter i luftlinje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer