Fire konkurrenter

Fire konkurrenter
Publisert

Domain Direct (www.domaindirect.com) er en del av Tucows.com og har det største av tilbudene vi har sett på. De tilbyr registrering av domenenavn, POP3-epostkonto som også er tilgjengelig via web, plass til hjemmeside og mulighet for videresending til fem ulike epostkonti. Det betyr at du kan sette opp fem navn (f.eks. deg@dittnavn.net, mor@dittnavn.net og svigermor@dittnavn.net) der all epost til disse vil bli videresendt til deres vanlige adresse. Hvis du vil ha flere POP3-konti koster de $48 pr. år i tillegg (tilbud frem til 30.06: $24 pr. år).

For å registrere deg må du betale et gebyr på $25, men benytter du deg av tilbudet som er nevnt over er dette gratis. Hele tilbudet til Domain Direct (med rabatt) koster $39.99 for ett år og $69.98 for to år. Denne prisen inkluderer både betaling av registrering og betaling for tjenesten du får.

Name Secure (www.namesecure.com) tilbyr registrering på samme måte som de andre, men har ikke mulighet for POP3-konto. De tilbyr imidlertid å videresende epost på samme måte som nevnt ovenfor, men bare for én konto. Ønsker du flere må du betale ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer