– Flash blir 1000 ganger raskere

Adobe med gladnyheter for Android-brukere.

RASKT: Skal vi tro Adobe blir den neste versjonen av Flash (versjon 11) svært mye raskere enn gjeldende versjoner.
RASKT: Skal vi tro Adobe blir den neste versjonen av Flash (versjon 11) svært mye raskere enn gjeldende versjoner. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens Apple får mye tyn for at Flash ikke er støttet på iPhone og iPad, skal det ikke stikkes under stol at opplevelsen ikke akkurat er fantastisk på Android heller.

Mye Flash på en nettside krever godt med ressurser av telefonen, og ser du på en nettside med flere Flash-elementer går skrollingen langt fra flytende på de aller fleste telefoner.

Det kan det bli slutt på nå, for i følge Adobe lanseres Flash Player 11 og Adobe Air 3 i oktober, og lover ikke rent lite hva angår ytelsen, der den nye teknologien introduserer maskinvareaksellerasjon som gjør at 2D- og 3D-grafikk kan bli tusen ganger raskere enn hva tilfellet er i dag.

I tillegg vil AIR Native Extensions også gi utviklere tilgang til ting på telefonen som lyssensorer, vibrasjonsstyring, NFC og mer til, som betyr at spill og applikasjoner kan lages enda mer fancy enn før. Air 3 blir også mulig å pakke med i applikasjonene slik at man slipper først å installere Adobe Air og deretter selve applikasjonen.

For ordens skyld gjelder ikke lovnadene om forbedret ytelse kun Android-utgaven; også Windows/OSX-utgavene av Flash får vesentlig forbedret ytelse i versjon 11.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer