Pixel 3-testene gir tommel opp

Flere mener at Google har verdens beste mobilkamera

Amerikanske nettsteder fløt over av tester i går.

GODE KRITIKKER: Googles nye telefoner, Pixel 3 og Pixel 3 XL, høster jevnt over meget gode kritikker i USA. Foto: Drew Angerer/Getty Images/NTB Scanpix
GODE KRITIKKER: Googles nye telefoner, Pixel 3 og Pixel 3 XL, høster jevnt over meget gode kritikker i USA. Foto: Drew Angerer/Getty Images/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I går ble sperrefristen løftet for tester av Googles nye telefoner, Pixel 3 og Pixel 3 XL, og et samlet anmelderkorps i USA ser ut til å være skjønt enige om at Google har truffet blink denne gangen.

Med unntak av XL-utgavens busslomme, som de fleste kritiserer for å være unødvendig stor.

Kameramagi

Det er først og fremst kameraet som får mest skryt. Her stiller Google kun med ett kamera på baksiden, men allikevel klarer telefonen, utstyrt med det ypperste av kunstig intelligens og maskinlæring, å hamle opp med telefoner med flere av dem på baksiden.

Spesielt får Google ros for at telefonen eksponerer bildene svært godt, og for at bildene har svært gode detaljer. Frontkameraet likeså, der Google har puttet inn to objektiver slik at du kan også kan ta selfie-bilder med bredt bildeutsnitt. Og selv om telefonene mangler optisk zoom på baksiden, klarer telefonene å utnytte ustøheten på hånda til å gjøre også den jobben ganske godt også.

The Verge kaller Pixel 3-kameraet det beste på markedet i sin test, og Ars Technica, med sine ekstremt lange og detaljerte tester, er også enige – «The best camera ever» er å finne allerede i ingressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer