Flere nye Nokia-telefoner

Nokia slår på stortromma og lanserer hele 4 nye mobiltelefoner. Et par av dem er spesielt interessante.

Publisert
Sist oppdatert
Nokia 6230
Nokia 6230 Vis mer
Nokia 6220
Nokia 6220 Vis mer
Nokia 7200
Nokia 7200 Vis mer
Nokia 7700
Nokia 7700 Vis mer

Flere nye Nokia-telefoner

  1. Se bilder av telefonene


Nokia 6230

Denne trebåndstelefonen har et klassisk Nokia-design, og kan blant annet by på et integrert VGA-kamera til både stillbilder og videoopptak. Bilde- og videofilene lagres til et utbyttbart minnekort (MMC). Telefonen støtter også kommunikasjon via Bluetooth, og ventes i butikkene i løpet av første kvartal 2004.

Nokia 6810 og 6820

Dette er to terminaler med fullverdig tastatur og avanserte meldingsfunksjoner og mobil epost. I tillegg til tastaturet har telefonene en femveis navigasjonstast som muliggjør rask tekstskriving og enkel navigering. 6820 ventes først på markedet, i første kvartal neste år, mens 6810 ventes å dukke opp i andre kvartal.

Nokia 7200

Dette er Nokias første sammenleggbare kameratelefon, og det er en typisk motetelefon som blant annet kan benytte dekorativer tekstil(!)deksler. Dette er en dualbandtelefon med integrert kamera, fargeskjerm, chat, MMS og FM-radio. Telefonen ventes en gang i løpet av første halvår 2004.

Nokia 7700

Denne trebåndstelefonen kaller Nokia for mobil medieterminal, og kan regnes som et svar på Sony Ericssons P900. Her skal brukerne få best mulig mobil internett- og medieopplevelser, i følge Nokia. Skjermen er trykkfølsom, og kan vise inntil 65000 farger. Telefonen er utstyrt med en ekte nettleser som støtter HTML/xHTML-sider, samt streaming av musikk og video fra nettet. For øvrig har telefonen et VGA-kamera, FM-radio, MMS og et komplett utvalg av informasjonsverktøy, får vi opplyst fra Nokia. Telefonen ventes på markedet i andre kvartal 2004.

DinSide Data kommer tilbake til tester av mobiltelefonene når de blir tilgjengelige her hjemme.

Inntil videre kan du kose deg med store bilder av de nye telefonene..

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer