Flere nye Nokia-telefoner

Nokia slår på stortromma og lanserer hele 4 nye mobiltelefoner. Et par av dem er spesielt interessante.

Publisert
Sist oppdatert

Nokia 6230

Denne trebåndstelefonen har et klassisk Nokia-design, og kan blant annet by på et integrert VGA-kamera til både stillbilder og videoopptak. Bilde- og videofilene lagres til et utbyttbart minnekort (MMC). Telefonen støtter også kommunikasjon via Bluetooth, og ventes i butikkene i løpet av første kvartal 2004.

Nokia 6810 og 6820

Dette er to terminaler med fullverdig tastatur og avanserte meldingsfunksjoner og mobil epost. I tillegg til tastaturet har telefonene en femveis navigasjonstast som muliggjør rask tekstskriving og enkel navigering. 6820 ventes først på markedet, i første kvartal neste år, mens 6810 ventes å dukke opp i andre kvartal.

Nokia 7200

Dette er Nokias første sammenleggbare kameratelefon, og det er en typisk motetelefon som blant annet kan benytte dekorativer tekstil(!)deksler. Dette er en dualbandtelefon med integrert kamera, fargeskjerm, chat, MMS og FM-radio. Telefonen ventes en gang i løpet av første halvår 2004.

Nokia 7700

Denne trebåndstelefonen kaller Nokia for mobil medieterminal, og kan regnes som et svar på Sony Ericssons P900. Her skal brukerne få best mulig mobil internett- og medieopplevelser, i følge Nokia. Skjermen er trykkfølsom, og kan vise inntil 65000 farger. Telefonen er utstyrt med en ekte nettleser som støtter HTML/xHTML-sider, samt streaming av musikk og video fra nettet. For øvrig har telefonen et VGA-kamera, FM-radio, MMS og et komplett utvalg av informasjonsverktøy, får vi opplyst fra Nokia. Telefonen ventes på markedet i andre kvartal 2004.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer