Flere trekker seg fra Mobile World Congress

Barcelona-messen ble ikke bare kraftig amputert - nå er den avlyst.

TREKKER SEG: Flere aktører velger nå å trekke seg fra årets mobilmesse i Barcelona, deriblant LG, som slapp VR-briller på messen i 2016. Foto: Joseph Lago/AFP/NTB Scanpix
TREKKER SEG: Flere aktører velger nå å trekke seg fra årets mobilmesse i Barcelona, deriblant LG, som slapp VR-briller på messen i 2016. Foto: Joseph Lago/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppdatert 12. februar, 22:41: Nå er det bekreftet. GSMA har valgt å avlyse årets mobilmesse i Barcelona.

«Med det nødvendige hensynet til et sikkert og sunt miljø i Barcelona og vertslandet, har GSMA i dag kansellert MWC 2020 på grunn av den globale bekymringen for coronaviruset, reise og andre forhold, som gjør det umulig for GSMA å avvikle arrangementet (…) Nå er vår sympati med dem som er rammet i Kina og i resten av verden», heter det seg fra GSMA-sjef John Hoffman.

Opprinnelig artikkel følger:

Ett av årets høydepunkter for mobilinteresserte er den årlige messen i Barcelona, Mobile World Congress, som går av stabelen 24.–27. februar.

Der pleier det alltid å komme mobilnyheter på løpende bånd, men årets utgave ser ut til å kunne bli en noe amputert utgave.

Og grunnen? Corona-viruset.

Mange trekker seg fullstendig

LG, som har for tradisjon å lansere en ny toppmodell i forbindelse med Barcelona-messen, har valgt å trekke seg helt og vil ikke sette opp noe stand på messen, rett og slett på grunn av hensyn til personale og kunder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer