Forhåndstitt på Bang & Olufsen Serene

Etter et par mer eller mindre mislykkede mobilforsøk kommer nå Bang & Olufsen med en ny mobiltelefon. Vi har fått noen minutter med den enormt spreke Serene.

Publisert
Sist oppdatert

For at Serene ser godt ut er ingen overdrivelse. Man kan faktisk umiddelbart se at dette er en Bang & Olufsen-mobil, noe som ikke er noen ulempe. Den er nemlig utstyrt med de klassiske rene linjene i sort og stål som danskene er så kjent for.

Teknologisk fiasko?

Men Bang & Olufsen har ikke gjort hele denne jobben alene. Serene er et samarbeidsprosjekt mellom Samsung og Bang & Olufsen som har pågått i flere år. At det har gått lang tid er faktisk et av problemene med denne mobiltelefonen.

For teknologisk sett er Serene en mobil som hadde passet best i 2003. Med unntak av en flott skjerm (320 x 240 punkter og 262 000 farger), kan man nemlig teknologisk sett sammenligne denne modellen med de mange én-kronesmobilene man får kjøpt i dag.

Merkelig nok egentlig, da dette ikke er noen miniatyr av en telefon. I en flippmobil av helt ordinær størrelse burde de to selskapene klart å få stappet inn i hvert fall litt mer teknologi.

Kun for tale

De teknologiske manglene betyr at det ikke er snakk om hverken 3G eller EDGE i denne mobilen, så dataoverføring og nettsurfing er mer eller mindre meningsløst. Kamerabiten består kun av et VGA-kamera og man har kun 12 polyfoniske ringelyder å velge mellom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer