Fornøyelig fritidslesning i nyhetshierarkiet rec.*

Dyrker du en hobby -- enten den er vanlig eller litt utenom det vanlige, er det stor sjanse for å finne likesinnede i hierarkiet rec.*. Dyreliv, antikke gjenstander, sport, musikk og filmer, blant annet, diskuteres på dette verdensomspennende torget for erfaringer og meninger.

Lurer du på hvordan du kan ta best vare på Pus? Få råd om dyrehold i rec.*.
Lurer du på hvordan du kan ta best vare på Pus? Få råd om dyrehold i rec.*. Vis mer
Publisert

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: 2874">comp (data), 2875">humanities (humanistiske fag), 2876">misc (diverse), 2877">news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), 2878">rec (rekreasjon), 2879">sci (vitenskap), 2880">soc (samfunnsliv og kultur) og 2881">talk (samtalegrupper om politikk og annet).

rec.*

I hierarkiet rec.* (rekreasjon) ser du bredden på folks hobbyer og interesser. Her diskuteres blant annet jakt- og fiske-etikk, dyrehold, antikke gjenstander, bøker og film. Videre kan du stille spørsmål eller utveksle erfaringer og tips om video, musikk, amatørradio, Star Wars, TV, humor, gambling, reiseliv, sykler, dykking, biler, luftfart, vinlegging, fugler, eller det meste annet du kan komme på.

Emner som nok er mindre kjente for nordmenn flest, så som manga (japanske tegneserier), kan du også lese mer om.

Mange av undergruppene i rec.* inkluderer også kjøp, salg og byttehandel av gjenstander. Dette kan gi deg gode muligheter for å få tak i akkurat den Star Wars-figuren du mangler i samlingen, eller å bli kvitt det antikke hjørnebordet du ble lei av for fire år siden. (Har du forresten prøvd DinSide Auksjon?)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer