Først med ADSL

- Når det kommer noe nytt må jeg ha det med en gang. Er ofte villig til å betale litt ekstra for å være blant de første som prøver ny teknologi, forteller Hallvard Hatlestad, Norges første privatperson med Telenor ADSL.

Først med ADSL
Publisert

Mandag for en uke siden fikk Hallvard Hatlestad (24) beskjeden fra Telenor: Han kunne få ADSL den 1. desember. For majoriteten av Norges befolkning ville nok ikke dette være nok til å redde dagen, men for en som utålmodig har ventet på tilbudet, var dette en av de største gladmeldingene han kunne få en mandags morgen.

Rot med bestilling

- Den 16. november fikk jeg Telenors ADSL-tilbud i posten. Jeg kastet meg på telefonen og ringte Telenor samme dag for å bestille. Jeg trodde alt var klart og at det nærmest dreide seg om å bestemme leveringsdato, men hos kundeservice fikk jeg beskjed om at installasjonsdatoen mest sannsynlig ikke ville være klar før etter jul.

Hallvard ble irritert og la på røret. Etter å ha vurdert det frem og tilbake, fant han ut at det var like greit å bare bestille uansett, ringte han tilbake til kundeservice. Da var plutselig svaret et helt annet, og Hallvard fikk beskjed om at hans adresse var klargjort for ADSL allerede fra 1.desember.

- Nå er jeg ihvertfall fornøyd, sier Hallvard. Vi ser på film streamet fra USA og drikker kaffe en halv time etter at installatørene har gjort seg ferdige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer