Friends

Forsvinner fra Netflix

En av tidenes mest populære TV-serier melder overgang.

FORLATER NETFLIX: 31. desember får du ikke lenger se «Friends» på Netflix. I stedet tar en annen strømmetjeneste over stafettpinnen. Foto: Foto: Warner Bros
FORLATER NETFLIX: 31. desember får du ikke lenger se «Friends» på Netflix. I stedet tar en annen strømmetjeneste over stafettpinnen. Foto: Foto: Warner Bros Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 betalte strømmegiganten Netflix 100 millioner dollar til WarnerMedia for rettighetene til TV-serien «Friends», også kjent som «Venner for livet».

Men 31. desember er det slutt.

Det melder Netflix Nordic på Twitter:

«Det er aldri enkelt å ta farvel med gamle venner. Men 31. desember forsvinner Friends fra Netflix i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Island. Jeg vet hva jeg skal gjøre de neste 16 dagene.»

Flere reagerer negativt på meldingen, men de må heldigvis ikke vente lenge før «Friends» er å se på en annen strømmetjeneste i Norge.

Tilgjengelig på HBO Nordic

Fra 1. januar blir den populære serien nemlig tilgjengelig på HBO Nordic. Forklaringen på det er ganske enkel: WarnerMedia, som eier rettighetene til «Friends», bringer serien hjem til sin egen strømmetjeneste, HBO Max, der serien blir å finne fra første nyttårsdag.

Dermed blir ikke ventetiden spesielt lang for norske «Friends»-fans som ikke kan få nok av serien som gikk på TV mellom 1994 og 2004.

Monica, Chandler, Ross, Rachel, Joey og Phoebe trekker fortsatt enorme seerskarer og er Netflix' nest mest sette serie, kunne Vox melde i 2018, bare slått av amerikanske «The Office», som i Norge er å finne på HBO Nordic.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer