TEST: Apple Watch Series 8

Fortsatt den beste

Når det kommer til funksjoner er ingen annen i nærheten.

DEN ULTIMATE HELSEKLOKKE: Nyhetene i Apple Watch Series 8 fokuserer på sikkerhet og helse, særlig rettet mot kvinner. Foto: Kirsti Østvang
DEN ULTIMATE HELSEKLOKKE: Nyhetene i Apple Watch Series 8 fokuserer på sikkerhet og helse, særlig rettet mot kvinner. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er åtte år siden den første Apple Watch-utgaven ble lansert, og til tross for mange skeptikere, har den blitt verdens mest solgte smartklokke. Den er også den beste og mest gjennomførte.

Det kan fremdeles sies for nye Apple Watch Series 8. Den gjør alt det samme forgjengeren Series 7 gjorde, bare enda litt bedre.

Ingen stor oppgradering

Det er riktignok stadig lenger mellom de store nyhetene på Apple Watch-fronten. Fjorårets toppmodell, Series 7, brakte lite nytt på bordet. Den kom med litt større og bedre skjerm samt raskere lading via USB-C.

Nykommeren, Series 8, byr heller ikke på mye nytt. Under panseret sitter en splitter ny S8-brikke, som sørger for tipp topp ytelse - men det gjorde S7-brikka på forrige utgave også.

De to viktigste nyhetene i år er en temperatursensor og krasj-deteksjon.

Klokka kommer også med en ny spareblussmodus, men det er tilgjengelig på alle Apple-klokker fra Series 4 og nyere, via den nye watchOS 9-oppdateringen.

Apple Watch Series 8 kommer i to størrelser, 41 millimeter eller 45 millimeter, i enten aluminium eller rustfritt stål utførelse. Aluminium-versjonen fås i fargene midnatt, stjerneskinn, sølv eller rød, mens den mer solide varianten i rustfritt stål kommer i sølv, grafitt eller gull.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer