TEST: Motorola Moto G6 Plus

Fortsatt et knallkjøp blant billigmobilene

Mye mobil for snaue 3.000 kroner.

LEKKER: Det er sjelden man får såpass pene telefoner til under 3.000 kroner som Motorola Moto G6 Plus. Foto: Pål Joakim Pollen
LEKKER: Det er sjelden man får såpass pene telefoner til under 3.000 kroner som Motorola Moto G6 Plus. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorolas G-serie har lenge vært en favoritt i det rimeligere segmentet. For to år siden gikk Moto G4 Plus seirende ut av vår trippeltest av rimelige telefoner, i fjor fikk oppfølgeren, G5 Plus, solide skussmål og nå har turen kommet til årets modell - Moto G6 Plus.

Telefonen koster rett oppunder 3.000 kroner i butikkene, som altså er under halvparten av det de gjeveste toppmodellene koster. Til prisen får du en telefon med ganske tynne skjermkanter, pent design med farget glass på baksiden, dobbelt kamera med god lysstyrke, 64 GB lagringsplass og støtte for hurtiglading (hurtiglader følger med i esken).

Ny design - med glass

Vi skal ikke påstå at det er en ubetinget fordel med glass på baksiden av telefonen, for selv om det er trenden blant de dyrere telefonene, betyr det også at det ikke bare er skjermen som kan knuses.

Men det gir definitivt et litt mer eksklusivt preg, og det er ikke mange telefoner i denne prisklassen som kan skilte med glass på baksiden. Forrige G-modell fra Motorola hadde en bakside av metall, mens G4-utgaven hadde plast.

Vår testmodell har fargen «deep indigo» – den er ikke veldig langt unna sort, men har altså da en dyp blålilla farge vi synes kler den godt. Baksiden er også avrundet på begge sider som gjør at den ligger godt i hånda, på tross av at det er en relativt stor telefon med sine 5,9 tommer over skjermdiagonalen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer