Friday holder oversikten

Android-app gjør livet lettere.

Med Friday installert på Android-telefonen din, kan du lettere finne tilbake til tapte anrop, SMS-er, bilder du har tatt etc. Foto: Pål Joakim Olsen
Med Friday installert på Android-telefonen din, kan du lettere finne tilbake til tapte anrop, SMS-er, bilder du har tatt etc. Foto: Pål Joakim Olsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvem ringte deg torsdag ettermiddag? Hvilke bilder tok du da du var i Roma? Hvilke sanger hørte du på da du kjørte bussen på fredag? Hvilke SMS fikk du på bursdagen din?

Alt dette og mer til gir Friday deg svaret på om du spør.

For at den skal kunne gjøre det, er du nødt til å gi den praktisk talt full tilgang til telefonen din, og som med så mye annet er du derfor nødt til å vurdere hvorvidt du stoler på at de som har laget programmet bare bruker denne informasjonen slik det er tenkt, siden potensialet for misbruk selvsagt er til stede.

Velger du å akseptere, kan Friday være et kjekt verktøy å ha i hverdagen. Ideen er at applikasjonen får tilgang til samtalelogger, SMS-er, kalenderoppføringer, bilder, epost etc., slik at informasjon om når og hvor kan samles og systematiseres. Ved første gangs installasjon søker den i loggfilene på telefonen og kjører deretter i bakgrunnen slik at nye elementer registreres på direkten.

SAMLESIDE:

Apps

Flere måter å søke på

Det finnes flere måter å søke på – du kan gå tilbake i tid via en kalenderfunksjonalitet, sortere basert på geografisk posisjon eller angi et søkekriterie selv. Dette skjer naturligvis på engelsk, så vil du se alle SMS-ene du sendte og mottok på nyttårsaften, skriver du f.eks. "sms december 31st to january 1st".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer