Fujitsu Siemens Pocket Loox 420

Stiligere enn de fleste, denne PDAen skiller seg ut fra mange konkurrenter, og har i tillegg rik funksjonalitet. Les hvorfor Loox 420 er blant de beste kjøpene akkurat nå.

Publisert

De aller fleste lomme-PCene, spesielt av den Windows-baserte sorten, er sølvfargede og har gjerne et noe kjedelig utseende. Det er derfor hyggelig å se flere produsenter forsøke seg på noe nytt, blant annet er de nyeste iPaq-modellene fra HP, samt denne fra Fujitsu Siemens, litt annerledes.

Pocket Loox 420 er mørk og mer minimalistisk enn mange konkurrerende modeller. Det er ikke overdrevent mange knapper her, de nødvendige snarveiene er samlet nedenfor skjermen, og øverst på venstresiden finner vi stemmeopptak-knappen. Dessverre er den ingen skrollehjul her, noe som begrenser navigasjonsmulighetene litt. Helt øverst er det både plass til minnekort (SD/MMC-format med SDIO-støtte) og lydutgang, og begge er lett tilgjengelige.

Lettvekter?

Loox 420 er også slankere og mindre enn de fleste lignende modellene. Den veier hyggelige 136 gram, og tar ikke stor plass i lommen eller vesken. Designerne har gjort en god jobb her, både utseendemessig og størrelsesmessig er denne PDAen blant de aller mest attraktive på markedet.

På innsiden er det heller ikke spart på krefter. Selv om en 400 MHz Intel-prosessor og 64 MB RAM ikke er spesifikasjoner fra øverste hylle, er det likevel fremdeles mer enn nok for de fleste brukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer