Fujitsu Siemens Pocket LOOX 720

VGA-lommemaskinene er på full vei inn i butikkene. Blant de første er en flott liten PDA fra Fujitdsu Siemens, som er full av funksjoner til en hyggelig pris. Les vår test!

Fujitsu Siemens Pocket LOOX 720
Publisert

Det nye stikkordet for håndholdte PCer med Windows-opetativsystem er VGA-skjerm. Nå skal de trykkfølsomme skjermene ha 640x480 oppløsning, og de er også en del større fysisk enn det vi er vant til.

Per i dag er det kun de mest avanserte modellene som har slike skjermer, mens de rimeligere utgavene har fremdeles de kjente QVGA-variantene. Derfor er den nye Pocket LOOX 720 også utstyrt med kraftig maskinvare og full støtte for trådløse muligheter.

PDAen er noe større enn mange andre på markedet, dette skyldes i hovedsak den større skjermen. Skjermen har 3.6 tommer, mens de fleste QVGA-modeller med 230x320 oppløsning har 3.5 tommer. Det finnes imidlertid PDAer med hele fire tommers skjerm, for eksempel den nye hx4700 fra HP. LOOX 720 har forøvrig stilig design, og med sine 170 gram er den fremdeles meget håndterbar.

Råtass

Når det gjelder teknologi er dette ingen beskjeden PDA. Den har en kraftig prosessor på 520 MHz, og det et godt med lagringsplass takket være 128 MB. Men enda mer positivt er det at maskinen har plass til både SD- og Compact Flash-minnekort. De færreste PDAer støtter CF-kort, så det er svært hyggelig å se den muligheten innebygd. Begge portene er plassert øverst på eneheten. Dette er altså en PDA med mer en nok lagringsmuligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer