Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830

I det siste har det kommet flere mobiler med kun et minimum av funksjonalitet. Men det er ikke tilfelle med Pocket Loox T830. Her kan du lese testen av mobilen som har alt.

Publisert
Sist oppdatert

Nå skal vi innrømme at den riktignok ikke har absolutt alt innebygd. Allikevel føler vi at en mobil med fullt tastatur, Bluetooth, 3G, trådløst nett, to megapikselkamera og GPS gjør at den i hvert fall kan karakteriseres som rimelig velutstyrt.

Pocket Loox T830 viser også at Siemens fortsatt har et ben eller to i mobilleiren etter at BenQ-Siemens-samarbeidet tok slutt i denne delen av verden. For denne mobilen er en frukt av Siemens samarbeider med Fujitsu innenfor PDA- eller lommedatamaskinmarkedet.

Massiv klump

Vi lurer imidlertid litt på hva designerne til Fujitsu-Siemens tenker på. Dette er nemlig ingen mobiltelefon som appellerer til den designbevisste. Kjedelige materialer og en uhyggelig størrelse gjør ikke designet til noe spesielt minneverdig kapittel.

Vi har ikke noe problem med å skjønne at en enhet som inneholder det aller meste av teknologi er nødt til å være en smule større enn andre mobiler. Allikevel er det en mellomting et sted. Dimensjonene på denne mobilen er tross alt på 64 x 126 x 21 mm, mens vekten er på massive 195 gram. Samtidig er utseendet utformet på en måte som fører til at telefonen virker enda større enn den faktisk er.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer