Telia utvider «Data Boost»

Full spiker i tolv timer

Og nå kan også bedriftsabonnenter booste.

UTVIDER DATA BOOST: Telia utvider «Data Boost»-tilbudet med en større pakke for 99 kroner som gir tolv timers ubegrenset bruk. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
UTVIDER DATA BOOST: Telia utvider «Data Boost»-tilbudet med en større pakke for 99 kroner som gir tolv timers ubegrenset bruk. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år lanserte Telia sin «Data Boost»-tjeneste, hvor du i stedet for å kjøpe en datapakke på en viss størrelse kjøper en «boost», som gir deg tilgang til å bruke så mye data du vil innenfor en gitt tidsperiode.

Én time fri bruk koster 19 kroner og tre timer 39 kroner; priser som fortsatt gjelder i dag. Nå har Telia imidlertid introdusert nok en boost-pakke: tolv timers ubegrenset bruk for 99 kroner.

Kan lønne seg

Som vi diskuterte da tjenesten ble lansert, kan Data Boost-konseptet være lønnsomt, men da spesielt om du har tenkt til å strømme mye video i det aktuelle tidsrommet.

Vil du kjøpe en tradisjonell tilleggspakke koster det 99 kroner for 1 GB, 199 kroner for 5 GB og 299 kroner for 10 GB hos Telia. Dermed kan det altså lønne seg med en databoost om du regner med å bruke mye data i løpet av kort tid.

Om du bruker Netflix, NRK og lignende tjenester på mobilen kan det fort gå unna over en gigabyte i timen, mens Spotify og nettradio gjerne bruker under 100 MB per time (0,1 GB). Dessuten er det mange Telia-abonnementer som inkluderer såkalt «Music Freedom», der du kan strømme fra en håndfull musikktjenester uten at det teller mot datakvota.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer