Fungerer ikke YouTube lenger?

Får du ikke spilt av videoer i YouTube-appen?

BLIR UTDATERT: Googles populære videotjeneste gjør oppgraderinger, men ikke alle får være med på moroa. Foto: KIRSTI ØSTVANG
BLIR UTDATERT: Googles populære videotjeneste gjør oppgraderinger, men ikke alle får være med på moroa. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du en smart-TV eller iOS-enhet som begynner å dra på årene? Da kan det hende at den dedikerte YouTube-appen snart vil slutte å fungere.

I forbindelse med oppgradering til et nytt programmeringsgrensesnitt, drar Google nå ut pluggen på mange eldre produkter fra 2012 og tidligere.

Deriblant:en rekke forskjellige smart-TV-er og Blu-ray-spillere fra Sony og PanasonicSony Playstation Vita1 og 2. generasjons Apple TViOS-enheter som kjører iOS 5 eller eldre

Oppgraderingen skal gjøre det mulig for tredjepartsutviklere å ta i bruk funksjoner som kommentarer, teksting, RSS-varsler og flagging av videoer, hvilket vil innebære at appene blir bedre og mer funksjonelle, men alle får altså ikke være med på den nye moroa.

LES OGSÅ: Slå av automatisk avspilling på YouTube

Kun appen som slutter å funke

Merk at det er kun den dedikerte YouTube-appen som ikke lenger vil fungere. Endringene påvirker ikke bruken av YouTube i nettleseren.

Nøyaktig hvor mange som er berørt av endringen, er ikke kjent.

Du vil fort merke om det gjelder deg, da du vil få opp varselet nedenfor når du starter YouTube-appen på din enhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer