Locket widget:

Fyker til topps på listene

Artig liten app er lastet ned av millioner allerede.

TIL TOPPS: Locket Widget har allerede erobret førsteplassen på den amerikanske topplista og er på full fart oppover på den norske. Foto: Pål Joakim Pollen
TIL TOPPS: Locket Widget har allerede erobret førsteplassen på den amerikanske topplista og er på full fart oppover på den norske. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede etter bare et par uker i App store, var Locket Widget lastet ned av over to millioner brukere, og tallet er sannsynligvis langt høyere nå. Ifølge tyske OMR lastes appen ned 600 000 ganger daglig.

Appen troner nemlig på toppen av den amerikanske gratislista, og her i Norge er den også på full fart oppover – i skrivende stund på 11. plass, rett over Vipps og TikTok.

Men hva er nå Locket widget?

Bilder på hjemskjermen

– Jeg laget den som en presang til kjæresten min på bursdagen hennes i fjor, sier skaperen Matt Moss til Techcrunch.

Da skulle kjæresten begynne på skole igjen, og for å gjøre distanseforholdet litt lettere, laget Moss en app som er like enkel som den er genial: Ved å ta bilder med Locket-appen og trykke send, dukker bildet automatisk opp direkte på hjemskjermen hos mottakeren, via appens tilhørende widget.

Moss fikk kjapt oppmerksomhet blant venner og kjente og bestemte seg til slutt for å gjøre appen tilgjengelig for alle via App Store.

Godt hjulpet av over en halv million visninger av videoen han postet på TikTok (og millioner av visninger på videoer fra andre brukere som bruker appen), har appen skutt til topps på listene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer