TEST: Huawei Freebuds 3

Ganske like Airpods, men med støydemping

Men i dette prissegmentet er konkurransen svært tøff.

TIL LADING: Huawei Freebuds 3 er trådløse ørepropper med støyreduksjon som er ekstra gode på handsfree. Foto: Pål Joakim Pollen
TIL LADING: Huawei Freebuds 3 er trådløse ørepropper med støyreduksjon som er ekstra gode på handsfree. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Trådløse ørepropper er en av de hotteste produktkategoriene i forkant av julesalget og er nok å finne på mang en ønskeliste i år.

Her har Apple høy markedsandel med sine Airpods, som ble lansert for ganske nøyaktig tre år siden, og tidligere i år kom de i en ny og forbedret utgave, i tillegg til at selskapet lanserte Airpods Pro til nesten dobbel pris.

Apple-fokuset i forrige avsnitt er ikke helt tilfeldig, for hos nylig lanserte Freebuds 3 fra Huawei er det liten tvil om hvor Huaweis designavdeling har hentet inspirasjon fra. Produktet er ikke veldig langt unna en skamløs kopi av Apples variant, noe som også har vært tilfelle på de kablede øreproppene som har fulgt med Huawei-telefoner i en årrekke.

Men til omtrent samme pris som de «vanlige» Airpods-modellene, legger Huawei nok en ingrediens i miksen: aktiv støykansellering, som Apple bare har på sine langt dyrere Pro-modeller.

Åpen design med støydemping

Trådløse ørepropper kommer hovedsakelig i to typer – med åpent og lukket design. På ørepropper med lukket design er det typisk en gummitupp ytterst som skal dyttes inn i øregangen, og som dermed skaper en forsegling i øret, som også blokkerer mye støy utenfra og gjør at de lekker mindre lyd ut.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer