Garmin

Går i strupen på Apple

Stor klokkelansering fra den amerikanske treningskjempen.

VENU Sq: Garmins Venu Sq kan bli en interessant utfordrer til Fitbit Sense og Apple Watch. Foto: Garmin
VENU Sq: Garmins Venu Sq kan bli en interessant utfordrer til Fitbit Sense og Apple Watch. Foto: Garmin Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Garmin har i lang tid vært blant favorittene for treningsglade personer, men de seneste årene har selskapet beveget seg nærmere det smarte aspektet ved klokker med egenskaper som betaling fra håndleddet, Spotify-støtte, mobilvarsler og en dedikert appbutikk.

Fjorårets lansering av Venu var nok bare starten på Garmins økte satsing på smartklokkemarkedet. Klokka hadde blant annet en flott AMOLED-skjerm og med en utforming som plasserte den mer som en konkurrent til Apple og Samsung enn Polar og Suunto.

Nå følges denne lanseringen opp med introduksjonen av Venu SQ, med et helt nytt designspråk fra Garmin, som inntil nå har sverget til sirkelformede klokker, og prøver ikke å skjule at de går etter kundene til Fitbit og Apple.

Garmin Venu Sq

Venu Sq er, som andre Garmin-klokker, proppet med helse- og aktivitetsrelaterte funksjoner som pulsmåling, søvn-, stress- og respirasjonssporing, varsel ved unormal puls, oksygenmetning og en mengde treningsprofiler. Et større helsefokus fremfor avanserte treningsfunksjoner, som i Fenix og Forerunner, gjør klokka til en spennende konkurrent til nevnte Apple Watch og Fitbit Versa/Sense.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer