Get blir Telia

Slår sammen de to selskapene til ett felles selskap for TV, mobil og internett - der totalkunder får flere fordeler.

FORSVINNER: Fremover vil du se mindre og mindre til Get-logoen. Nå blir selskapet en del av Telia. Foto: NTB Scanpix
FORSVINNER: Fremover vil du se mindre og mindre til Get-logoen. Nå blir selskapet en del av Telia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På en pressekonferanse i formiddag avslørte Telia at Get, som tidligere var Telia-eid, nå blir en del av selskapet.

Dermed vil altså både TV, mobil og internett tilbys av ett og samme selskap.

– Våre produkter spiller mer og mer på lag, sa Pål Rune Kaalen, sjef for Telias kommersielle forbrukeravdeling, og poengterte at for eksempel TV var noe man nå så på overalt, ikke bare på skjermen i stua.

Ifølge Telia skal kundene få en enklere hverdag ved å få alt samlet på ett sted. Blant annet blir det ett felles nummer til kundeservice, enten man har spørsmål relatert til mobilabonnementet, TV-abonnementet eller nettlinja hjemme.

Telia annonserte på en nettsendt pressekonferanse i dag at Get nå innlemmes under Telia-paraplyen.
Telia annonserte på en nettsendt pressekonferanse i dag at Get nå innlemmes under Telia-paraplyen. Vis mer

Sjef for merkevarebygging i Telia, Camilla Forberg, kunne også meddele at kunder som har er totalkunder, via Telia Samlet, får flere fordeler. Blant annet får de flere TV-poeng slik at de kan velge flere kanaler, mer mobildata på mobilabonnementet og surfegaranti, der man får 12 timer gratis databoost på mobilen dersom det blir problemer med nettlinja hjemme.

Eksisterende Get-kunder vil også få halv pris på mobilabonnement fra Telia i tre måneder, dersom de bestiller abonnement i løpet av en måned.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer