Gigaset lanserer tre nye smartmobiler!

Det begynner å bli en stund siden hustelefonene fra Siemens Gigaset imponerte. Nå har de endelig innsett at fremtiden er trådløs.

GIGASET: Fra venstre ME og ME Pure, som begge har 5-tommers full-HD-skjermer. Til høyre har vi ME Pro med en 5,5-tommers full-HD-skjerm. Foto: GIGASET
GIGASET: Fra venstre ME og ME Pure, som begge har 5-tommers full-HD-skjermer. Til høyre har vi ME Pro med en 5,5-tommers full-HD-skjerm. Foto: GIGASET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nye smartmobilserien Gigaset ME kommer i tre ulike versjoner: ME og ME Pure, som begge har 5-tommers full-HD-skjermer, samt ME Pro som har en 5,5-tommers full-HD-skjerm.

Ordlyden i pressemeldingen kaster ubeskjedent ut det ene superlativet etter det andre, men vi skal selvsagt gjøre opp vår egen mening etter å sett modellene selv og ikke minst hanket inn testeksemplarer.

Det vi vet er imidlertid dette: Ripefritt safirglass skal beskytte kameraene, som forøvrig skal bilder raskt og effektivt.

Gigaset oppgir at autofokusen på ME og ME Pure bare bruker 0,16 sekunder på å stille seg inn, mens det tar 0,2 sekunder på ME Pro. Alle versjonene kommer med et 8 Mp frontkamera med et 120 graders vidvinkelobjektiv. Hovedkameraet på ME og ME Pure har henholdsvis 16 og 13 Mp, mens ME Pro har et 20 Mp kamera.

ME Pro og ME kan forøvrig ta opp film i 4K/Ultra-HD oppløsning.

Lyd og ytelse

I følge Gigaset har alle mobilene både høy tale- og lydkvalitet, og de medfølgende øreproppene har flate «krøllefrie» ledninger.

Operativsystemet er Android 5.0.1, og alle modellene har åttekjerners prosessorer: ME og ME Pro har den nye Snapdragon 810 (samme som på HTC One M9 og Sony Xperia Z3+), mens ME Pure har Snapdragon 615. Gigaset skryter videre av at grafikkprosessoren er kraftig nok til krevende apper og 3D-spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer