Gjem private filer på telefonen

Noe du vil at ikke andre skal se?

Den skjuler det du vil på telefonen – holder du fingeren nede på noteikonet og taster inn PIN-koden kommer du inn i \"safen\".
Den skjuler det du vil på telefonen – holder du fingeren nede på noteikonet og taster inn PIN-koden kommer du inn i \"safen\". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ting på telefonen din du ikke nødvendigvis vil at andre skal se?

Det være seg lettkledde bilder fra ferieturen, bildet av kodekortet til nettbanken (fy-fy!), eller annet du ikke nødvendigvis vil dele med den som måtte finne på å fikle med telefonen din?

Både på Android og iOS finnes det apps hvis hensikt er å gjemme privat innhold. Her er noen du bør ta en titt på:

Hide It ProAndroid, gratis (med annonser, finnes også i betalversjon til kr 21,- uten annonser)

Den ser ut som en uskyldig lydkontroller, men er så veldig, veldig mye mer. Hide It pro kaller seg "Audio Manager" i applikasjonsskuffen, og når du starter den opp, vises det bare noen volumbrytere. Men – applikasjonens hemmelighet får du tilgang til når du holder fingeren nede over ikonet øverst til venstre.

Da kommer du inn i hovedmenyen (beskyttet med PIN-kode/passord), der du har mulighet til å skjule bilder, videoer og andre filer. Har du root-tilgang på telefonen kan du også gjemme apps slik at de bare kan kjøres fra Hide It Pro, men programmet har også en funksjon for å "fake" at et program krasjer dersom du starter det (krever ikke root). Da må du trykke report og angi PIN-koden i "rapporten" for å kjøre programmet (herlig elegant, spør du oss).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer