Ikea Sjömärke

Gjør «alle» bord om til en trådløs mobillader

Ikeas kommende produkt kan lade gjennom bordflater.

IKEA SJÖMÄRKE: Ikea lanserer en ny trådløs lader som kan lade mobilen din gjennom bord. Foto: Ikea
IKEA SJÖMÄRKE: Ikea lanserer en ny trådløs lader som kan lade mobilen din gjennom bord. Foto: Ikea Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikea var forholdsvis tidlig ute med å tilby trådløse mobilladere i sitt sortiment, og selger blant annet bordlamper med integrert lader i foten.

I høst slipper den svenske møbelkjeden en ny trådløs lader som kan gjøre nesten ethvert bord om til en trådløs lader. I hvert fall en liten del av bordet. Og det uten at du trenger å lage hull i det, slik som Ikea Jyssen.

Kommer til Norge

Nettstedet The Verge skrev i helgen om Ikea Sjömärke, en trådløs Qi-lader som kan integreres for eksempel i skrivebordet ditt eller kanskje skjenken i entreen.

Sjömärke fungerer gjennom bord og installeres på undersiden av bordplaten du ønsker å bruke som trådløs lader, og i esken medfølger dobbeltsidig teip for å feste den, men du kan også bruke skruer.

Overfor Dinside bekrefter Ikea at Norge er et av landene laderen blir tilgjengelig i. Dette er en av Ikeas høstnyheter, og ventes til Norge i oktober til 349 kroner, avslører selskapet til Dinside.

Lader gjennom bordplaten

Ikea skriver i produktbeskrivelsen at Sjömärke fungerer optimalt gjennom både tre- og plastbord – ikke metall – som er 8–22 millimeter tykke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer