Test av Motorola Moto Z2 Play

Gjør alt du trenger - til halve prisen

Nok en gang beviser Lenovo-selskapet at en god mobiltelefon ikke behøver å koste skjorta.

TERNINGKAST 5: Motorola har nok en gang laget en mellomklassemobil som er godt over snittet god. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TERNINGKAST 5: Motorola har nok en gang laget en mellomklassemobil som er godt over snittet god. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Motorola har blitt et Lenovo-selskap, og den siste tiden har vi stiftet bekjentskap med en rekke modeller som til dels har imponert oss - kanskje spesielt i budsjett- og mellomsegmentet. Se bare testen av Moto G5 Plus - en mobil du nå får til rett over 2.000 kroner. Et realt røverkjøp, mener vi.

Ren og rask opplevelse

Mobilene kjører en tilnærmet ren utgave av Android (med bare noen få tilpasninger), og vi antar at dette er hovedårsaken til at Motorola-mobilene ofte oppleves som raskere enn andre mobiler som kjører på tilsvarende maskinvare.

Moto Z2 Play kjører Android 7.1.1, og er en mellomklassemodell til rundt 4.000 kroner som skiller seg ut fra mengden spesielt på ett felt: Støtte for såkalte Moto mods. Dette er moduler som sømløst klipses på baksiden ved hjelp av magneter, og som gir mobilen utvidet funksjonalitet. Blant moduler som er tilgjengelig, finnes for eksempel ekstra batteripakke, avansert kamera med 10x optisk zoom og spillkontroll.

Modellen er lillebror til Moto Z2 Force, som er toppmodellen med uknuselig skjerm, men til dobbel pris av Z2 Play.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer