Gjør Android-telefonen eldrevennlig

Man må ikke kjøpe Doro-telefon for å gjøre det enkelt.

VANSKELIG? Det finnes flere måter å gjøre en Android-telefon litt mer lettforståelig på. Foto: BIG Launcher/YOUTUBE
VANSKELIG? Det finnes flere måter å gjøre en Android-telefon litt mer lettforståelig på. Foto: BIG Launcher/YOUTUBE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Spesielt blant den eldre garde er det mange som vegrer seg for å bruke en moderne mobiltelefon. Det kan være fordi det er vanskelig å lese innholdet, eller at det rett og slett oppleves for avansert for en som ikke er vant med PC-bruk og den slags fra før.

Blant annet har Doro sett dette i lang tid og laget mobiltelefoner som i stor grad er tilpasset denne generasjonen. Så sent som forrige måned testet vi en av selskapets siste modeller, PhoneEasy 530X.

Men mange av disse «eldrevennlige» telefonene er ofte svært enkle med fysiske knapper, svakt kamera og null mulighet til å kjøre apper som Facebook og lignende. Riktignok finnes det også Android-baserte, forenklede smarttelefoner, men disse er også som regel beskjedent spesifisert, både med tanke på lagringsplass, prosessor og kamerakvalitet.

Men det er ingenting i veien for at også bestemor kan kjøpe en flott telefon hun i tillegg er komfortabel med å bruke. Ja, faktisk kan tipsene under være til glede også for yngre brukere.

Vurderer du å kjøpe ny iPhone? Vær obs på at iPhone-appene sluker lagringsplass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer