Adobe Fill & Sign

Gjør det enkelt å fylle ut skjemaer

Kastet ut printeren? Ikke noe problem. Slik fyller du ut skjemaer og PDF-er på mobilen.

LETTVINT: Med Adobe Fill & Sign slipper du å taste inn navnet ditt og andre opplysninger når du skal fylle ut skjemaer og PDF-er. Foto: Kirsti Østvang
LETTVINT: Med Adobe Fill & Sign slipper du å taste inn navnet ditt og andre opplysninger når du skal fylle ut skjemaer og PDF-er. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Selv om vi har kommet langt hva gjelder digitalisering, er det fremdeles papir som gjelder på en rekke områder. Fortsatt er det mange som opererer med utfylling av skjemaer for hånd.

Men hva om man ikke har en printer tilgjengelig? Og hva om skjemaet likevel må sendes av gårde digitalt? Det finnes heldigvis hjelp å få.

Gratis app fra Adobe

Adobe har en smart app kalt Fill & Sign som gjør det utrolig enkelt å fylle ut PDF-er. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen gratis (Android og iOS) og fylle inn grunnleggende opplysninger om deg selv på forhånd.

Så kan du ta et bilde av skjemaet du har for hånden for å fylle det ut. Du kan selvsagt også importere en fil fra mobilen om du ønsker det, så det funker altså like bra om du har mottatt et skjema på PDF.

Deretter trykker du bare hvor som helst på skjemaet for å begynne å fylle inn feltene. Du kan fylle inn manuelt eller bruke autofyll-funksjon ved å trykke på profil-ikonet mellom skjemaet og tastaturet. Dette må du gjøre per felt. Det optimale var kanskje om den med ett trykk fylte inn alle nødvendige felter, men det kan være greit å ha litt kontroll selv også.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer