Cardhop

Gjør det enklere å redigere kontakter på iPhone

En kontakt-app du faktisk har lyst til å bruke.

CARDHOP: Mens det virker som Apple har glemt kontakt-appen sin litt, har Flexibits laget et supert alternativ i Cardhop. Foto: Kirsti Østvang
CARDHOP: Mens det virker som Apple har glemt kontakt-appen sin litt, har Flexibits laget et supert alternativ i Cardhop. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Å redigere kontakter på iPhone er ikke det morsomste som finnes.

Apple har en egen app kalt Kontakter - som også er innbakt i Telefon-appen - men den er rimelig trauste greier. Ikke har den forandret seg så mye over årene heller.

Nå er det kanskje begrenset hvor spennende en kontakt-app kan lages, men det kunne med fordel vært litt enklere å legge til og redigere kontakter, for man samler jo opp en del kontaktinfo opp gjennom årene.

Utvikleren Flexibits er mest kjent for sin glitrende kalender-app Fantastical. Nå har de lansert en ny kontakt-app for iPhone og iPad kalt Cardhop. Appen har riktignok eksistert på Mac siden 2017, men det er først nå en iOS-versjon er klar.

Lett å finne kontakter

Det vi liker med Cardhop er at den har et rent og pent brukergrensesnitt, du kan velge om det skal være mørkt eller lyst, og det er lett å finne kontaktene du har lagret.

Nederst er det et søkefelt du kan bruke for å ikke bare lete opp kontakter, men også utføre oppgaver direkte.

Trykker du på søkefeltet, får du opp en rad med ikoner over tastaturet for å sende melding, sende e-post, ringe, ta en FaceTime-samtale eller andre oppgaver du måtte ønske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer