Smartklokker CES 2020

Gjør Google smartklokke-comeback?

Withings lanserte kanskje den mest spennende smartklokka på årets CES-messe.

GOOGLE-KLOKKENE KOMMER: På årets CES-messe i Las Vegas florerte det av nye smartklokker med Googles operativsystem, Wear OS, installert. Foto: Ross D. Franklin/AP Photo/NTB Scanpix
GOOGLE-KLOKKENE KOMMER: På årets CES-messe i Las Vegas florerte det av nye smartklokker med Googles operativsystem, Wear OS, installert. Foto: Ross D. Franklin/AP Photo/NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den årlige CES-messen gikk av stabelen denne uka, og blant nyhetene som har blitt presentert, finner vi flere spennende smartklokker. I år som i fjor virker helsefunksjoner å være et satsingsområde. Smartklokke er i ferd med å bli ditt viktigste helseverktøy - eller i hvert fall vil den det.

2020 kan også bli året hvor Google gjør comeback på smartklokke-fronten, eller i hvert fall prøver. Apple har dominert fullstendig siden deres første smartklokke ble lansert i 2015.

Withings ScanWatch: Kan oppdage søvnapné

Withings' smartklokker skiller seg ut ved at de ser som vanlige klokker, men er likevel pakket med smartklokke- eller aktivitetsklokke-funksjoner.

På fjorårets CES lanserte de to smartklokke-hybrider, Move og Move ECG, som skiller seg ut fra mengden med blant annet eksepsjonelt lang batteritid på 12 og 18 måneder. Move ECG kommer dessuten med innebygd EKG-måling akkurat som Apple Watch.

På årets CES har Withings lansert en ny spennende klokke kalt ScanWatch. Denne er ment å være oppfølgeren til Steel HR, og en av de fremste nyhetene er at den skal kunne oppdage så vel hjerteflimmer og søvnapné. I tillegg til innebygd EKG-måler har klokka har en såkalt Sp02-sensor, som kan måle oksygenmetningen, og på den måten vil den gi beskjed om du opplever noen søvnapné-lignende episoder i løpet av natta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer