10 anbefalte mobilspill, mars 2020

Gjør karantenen mindre kjedelig

Her er noen godbiter å kose seg med på mobilen.

MANGE GODBITER: Lichtspeer er ett av mobilspillene vi anbefaler i denne runden. Foto: Pål Joakim Pollen
MANGE GODBITER: Lichtspeer er ett av mobilspillene vi anbefaler i denne runden. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Lite er så kjedelig som å sitte i karantene, som stadig flere blir nødt til – enten de har vært i utlandet eller har vært i kontakt med andre som har testet positivt for covid-19.

Heldigvis er ikke underholdningen langt unna. I dag skal vi se på gode mobilspill du kan drepe kjedsomheten med, og under dem finner du lenker til lignende lister på Dinside, om det mot formodning ikke skulle være noe som fenget i dagens liste.

Husk for øvrig at du i tillegg til å ha god håndhygiene også bør rengjøre mobiltelefonen innimellom – den kan være en bakteriebombe, og viruset kan leve lenge på overflaten.

Så til spillene!

Stardew valley

iOS (App store, kr 85), Android (Play butikk, kr 85)

Dette spillet er en svært sjarmerende gårdssimulator, der historien starter med at du har arvet en gård av farfar, som ser nokså falleferdig ut. Den må selvsagt ryddes og utvikles videre ved å gro frukt og grønnsaker, passe gårdsdyr, fiske, slåss mot udyr, lage mat og så videre.

Du kan også bli kjent med andre folk i landsbyen og gjøre oppdrag for dem, eller gifte deg med én av dem. Spillet har også støtte for at man kan spille med inntil tre andre over nett, altså fire spillere totalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer