Se hele sangteksten på Spotify

Glad i å synge med? Denne appen viser deg sangteksten mens du spiller

Hendig løsning for Android-brukere.

SYNG MED: QuickLyric henter automatisk teksten til sanger du spiller – ikke bare på Spotify, men også på en rekke andre tjenester. Foto: Pål Joakim Pollen
SYNG MED: QuickLyric henter automatisk teksten til sanger du spiller – ikke bare på Spotify, men også på en rekke andre tjenester. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En ting mange savner fra tidligere Spotify-utgaver var muligheten for å se teksten til sangen som ble spilt.

Den ble for noen år siden erstattet med en «Behind the lyrics»-funksjon som viser noe av sangteksten, men også mange andre fakta om sangen og artisten underveis mens den spilles.

QuickLyric henter den i bakgrunnen

Det er ikke alltid så lett å få med seg hvilke ord som blir sunget i en sang, og er du blant dem som liker å følge med på teksten, lære deg den eller synge med, er Android-appen QuickLyric ganske smart.

Og den fungerer ikke bare med Spotify heller, men også med strømmetjenester som Google Music, Apple Music (på Android, altså) og Napster, eller lokale mediespillere som PowerAmp og VLC.

Finner teksten på sekunder

Når du har installert QuickLyric må du gi appen tilgang til varslingene, siden det er derfra den henter ut navnet på sangen som spilles.

Når du så starter en sang i en av de gitte tjenestene, bruker QuickLyric som regel et par sekunder på å finne teksten. Når den er klar, vises et ikon på skjermen, à la chatteboblene fra Facebook eller nettleseren Flynx.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer