Huawei Band 6 | TEST

Glitrende til prisen

Mye teknologi til en svært hyggelig pris.

RIMELIG: Med en ganske hyggelig prislapp, synes vi Huawei Band 6 gir deg mye for pengene. Foto: Pål Joakim Pollen
RIMELIG: Med en ganske hyggelig prislapp, synes vi Huawei Band 6 gir deg mye for pengene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Med en pris på bare 690 kroner er Huawei Band 6 et aktivitetsarmbånd som er overkommelig å kjøpe for de aller fleste, og som vi, etter å ha hatt det på armen den siste måneden, vil påstå er et meget godt kjøp.

Mini-Fit

Tidligere i år lanserte kineserne aktivitetsarmbåndet Watch Fit, og Band 6 er ikke veldig ulik den nesten dobbelt så dyre Fit-modellen.

Fysisk er Band 6 mindre enn Watch Fit, med skjermstørrelser på henholdsvis 1,47 og 1,69 tommer, og i sistnevnte brukes også rustfritt stål i tillegg til at reima er bredere. Band 6 har en Amoled-skjerm med oppløsning på 368x194 piksler, som på en så liten skjerm gir et skarpt bilde.

Sammenlignet med Watch Fit mangler Band 6 innebygd GPS, så du må ha med mobilen om du skal logge en joggetur presist, for eksempel. Den mangler også muligheten til å se hvordan et titalls treningsøvelser gjøres, noe storebror Fit har innebygd.

Annet enn det er det fint lite som skiller de to modellene. Faktisk har Band 6 rundt 50 prosent bedre batteritid og kan holde det gående i opptil to uker ved normal bruk før den må i laderen igjen. Selv lander jeg stort sett på rundt 10-11 døgn, og klokka lader ganske kjapt, der du bare trenger 5-6 minutter i laderen for at den skal holde et par dager til. I praksis kan du altså lade den mens du dusjer på morgenen (selv om den tåler vann), så er det strengt tatt alt du trenger av lading, gitt at du dusjer hyppig nok, selvsagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer