Goal Zero – solcellelader til mobilen

Ut på tur, alltid strøm på smarttelefonen. Kanskje denne kan hjelpe?

Med Switch 8 Kit fra Goal Zero trenger du i ikke å være i nærheten av strømuttak for å forlenge batteritiden på smarttelefonen din. Foto: Kirsti Østvang
Med Switch 8 Kit fra Goal Zero trenger du i ikke å være i nærheten av strømuttak for å forlenge batteritiden på smarttelefonen din. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For å sikre at du har strøm på mobilen når du er ute på tur, trenger du en nødlader. De finnes i alle slags varianter til både innendørs og utendørs bruk.

Er du mer av friluftstypen, kan det være at selskapet Goal Zero by på flere aktuelle produkter. Laderen vi har sett på denne gangen lades opp både med og uten solcellepanel.

Les også: Myter om batteri og lading

Liten nødlader

Switch 8 er den minste nødladeren fra Goal Zero, så liten at den får plass nesten hvor som helst, enten det er i jakkelomma, veska eller tursekken. Den er sylinderformet og består for det meste av aluminium. Den fremstår som en solid, snerten liten sak som man ikke trenger å være redd for går i stykker med det første.

I hver ende av laderen finnes det en usb-port, en plugg på den ene siden og en kontakt på den andre. På siden er det fire blå led-lys som indikerer hvor mye strøm det er på batteriet.

Det følger med en skjøtekabel til pluggen, slik at du skal kunne lade den uten å måtte koble den til en USB-port.

Batterikapasiteten er på 2.200mAh, hvilket ifølge produsenten skal holde til å lade en mp3-spiller eller vanlig mobiltelefon tre ganger, en smarttelefon én gang eller gi 1-20 prosent strøm til et nettbrett. I våre tester fikk vi ladet opp iPhone 5, som har et batteri på 1,440 mAh, til 90-95 prosent før det sa stopp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer