TEST: Fitbit Versa 2

God aktivitetsklokke for mosjonisten

Har fått bedre skjerm og stemmestyring, men konkurransen er hard.

Foto: Kirsti Østvang
Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Da Fitbit lanserte Versa i fjor, fikk den raskt stempelet som den beste aktivitetsklokka for mosjonister. En slags hybrid mellom en smartklokke og en treningsklokke til en overkommelig pris.

Tidligere i høst ble oppfølgeren Fitbit Versa 2 lansert. Den ser relativt lik ut som forgjengeren, og gjør også mange av de samme tingene. Det er imidlertid noen viktige forskjeller mellom de to.

Ny skjerm

Den kanskje viktigste nyheten er at den nye modellen har fått en bedre AMOLED-skjerm. Den originale modellen hadde «bare» en LCD-skjerm, som vi opplevde som litt blass. Nå er svart faktisk svart og det er mer farger. Den er også litt bedre å bruke utendørs.

Takket være ny skjerm får Versa 2 også en «alltid på»-funksjon, akkurat som Apple Watch Series 5 fikk tidligere i høst. Fitbit har gjort det slik at den er skrudd av som standard, men du kan raskt aktivere den fra hurtiginnstillingsmenyen ved å sveipe ned fra toppen av skjermen.

Som vanlig vil batteritiden bli dårligere med alltid på-skjerm, men i dette tilfellet betyr det at vi går fra rundt 5 dager til 2-3. Mer enn for eksempel Apple Watch, men vanlige treningsklokker holder typisk en hel uke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer