TEST: Sony SRS-XB31

Godt med bass, vanntett og … discolys!

Partyhøyttaleren med stor P?

UNTZ, UNTZ: Sony SRS-XB31 kan skilte med god bassrespons og discolys – om du vil. Foto: Pål Joakim Pollen
UNTZ, UNTZ: Sony SRS-XB31 kan skilte med god bassrespons og discolys – om du vil. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Sony har lenge hatt for tradisjon å lage gode lydprodukter, og på hodetelefonfronten står selskapet bak det vi mener er årets beste hodetelefoner – WH-1000XM3, som fikk en velfortjent sekser på terningen vår tidligere i høst.

Denne gangen går turen til Bluetooth-høyttaleren XB31, som da er en direkte oppfølger til fjorårets XB30; også det en høyttaler som fikk god kritikk her på Dinside.

To viktige oppgraderinger

Forgjengeren er fortsatt i salg i norske butikker, men prisforskjellen er bare et par hundrelapper. XB31, altså den nye modellen, koster 1.390 kroner og konkurrerer da prismessig med høyttalere som Ultimate Ears Boom 3, som vi også har inne til test.

Årets utgave byr spesielt på to velkomne nyheter: Den er nå IP67-sertifisert, som betyr at den tåler å bli mistet i bassenget (forgjengeren tålte regn), og minst like gledelig – at Sony endelig har gått for en standardisert ladeløsning i form av micro USB. Der hadde forgjengeren en egen lader som du da alltid måtte huske å ha med på tur.

I 2018 hadde vi dog ønsket oss en USB-C-plugg, siden det nå er blitt en ganske standard lademåte både for mobiltelefoner og bærbare PC-er. Ja, til og med de nye iPadene kommer nå med USB-C.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer