Google Kalender lander på iPhone

For aller første gang.

LEKKER: Googles kalenderapp tar seg bra ut på iPhone også. Foto: GOOGLE
LEKKER: Googles kalenderapp tar seg bra ut på iPhone også. Foto: GOOGLE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du ihuga Google Kalender-bruker, men eier en iPhone? Nå kan du endelig bruke Googles egen app for å holde orden på avtalene dine.

LES OGSÅ: Google rydder opp i kontaktene

Lik Android-appen

I fjor høst ga Google Android-utgaven av kalenderappen en etterlengtet overhaling med ny og moderne design. Den nylig lanserte iPhone-appen er relativt lik, både utseende- og funksjonsmessig.

Brukergrensesnittet følger de nye designprinsippene introdusert i Android 5.0 Lollipop kalt «Material Design», så her er mye runde ikoner og mye farger, samtidig som brukergrensesnittet er nokså minimalistisk.

Fungerer med alle kalendere

Google Kalender for iPhone skal fungere med alle kalenderne du allerede har satt opp på telefonen din.

AVTALER FRA EPOST: Googles kalenderapp kan automatisk legge inn avtaler basert på epost du mottar i Gmail-kontoen din, for eksempel flybooking, som vist på skjermbildet.  Foto: GOOGLE
AVTALER FRA EPOST: Googles kalenderapp kan automatisk legge inn avtaler basert på epost du mottar i Gmail-kontoen din, for eksempel flybooking, som vist på skjermbildet. Foto: GOOGLE Vis mer


Hver hendelse er fargekodet i henhold til hvilken kalender den tilhører, og i tidsplan-visning får avtaler med ekstrainformasjon en relatert bakgrunn.

Har du lagt til en adresse, vises enten et bilde eller kart av stedet. Bursdager viser et bilde av bursdagsbarnet.

LES OGSÅ: Del huskelistene med Google Keep

Last ned gratis

Ellers kan kalenderappen automatisk hente epostmeldinger fra din Gmail-konto og gjøre dem om til avtaler. Det kan være om du for eksempel bestiller flybilletter, kjøper konsertbilletter eller gjør en hotellreservasjon,

Det er også en autofullfør-funksjon som foreslår tekst fra ulike kilder for å effektivisere prosessen med å legge inn avtaler.

Google Kalender kan lastes ned gratis fra App Store nå. En iPad-utgave er foreløpig ikke tilgjengelig.

Last ned:
Google Kalender for iPhone (App Store, gratis)

LES OGSÅ: Gmail med Exchange-støtte på Android

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer