5 nye produkter fra Google:

Google lanserer Pixel 4, Nest mini, Nest WiFi, Pixelbook Go og Pixel Buds

Men fortsatt må vi se langt etter Pixel 4 her til lands.

NYE PIXEL BUDS: Google har lansert fem nye produkter, men nye Pixel Buds kommer ikke før neste år. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Scanpix
NYE PIXEL BUDS: Google har lansert fem nye produkter, men nye Pixel Buds kommer ikke før neste år. Foto: Eduardo Munoz / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld gikk Rick Osterloh, ansvarlig for Googles maskinvare, på scenen for å vise frem høstens nye kolleksjon av fysiske produkter fra søkegiganten.

Pixel 4 og Pixel 4 XL

Og som forventet: Nå er Pixel 4 og Pixel 4 XL offisielle, Googles nye flaggskip-telefoner. Denne gangen har de fått et ekstra kamera på baksiden med lengre brennvidde (~45 mm, f/2,4), altså snaue 2x optisk zoom.

Dette blir de første telefonene fra Google med flere enn ett kamera på baksiden, og selskapet har tidligere vist at de har klart seg svært godt selv med bare ett kamera. I kombinasjon med Googles «super high res zoom»-funksjon (programvare) skryter selskapet av at zoom-mulighetene skal være veldig gode denne gangen.

Pixel 4-telefonene kommer dessuten med 90 Hz OLED-skjermer, altså tilsvarende som vi finner i OnePlus 7 Pro og OnePlus 7T/7T Pro, som gir en ekstra god flyt i bildet. Skjermstørrelsene er for øvrig 5,7 og 6,3 tommer, med henholdsvis 1080 og 1440 piksler i bredden, med et 19:9-skjermformat.

Batteriene ser for øvrig litt sparsommelige ut på papiret, med henholdsvis 2800 og 3700 mAh på den lille og store utgaven. Laderen som følger med i esken er på 18 watt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer