Google oppdaterer alarm-appen Timely

Android-appen blir enda bedre.

ELEGANT OG NYTTIG: Timely er en svært lekker alarm-app, men byr på mange kjekke funksjoner også. Foto: COLOURBOX/HTC/KIRSTI ØSTVANG
ELEGANT OG NYTTIG: Timely er en svært lekker alarm-app, men byr på mange kjekke funksjoner også. Foto: COLOURBOX/HTC/KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For 1,5 år siden skrev vi om den elegante Android-vekkerklokken Timely.

«Ikke bare er Timely en av de lekreste vekkerklokke-appene vi har sett, den har også flere funksjoner som kan gjøre det litt bedre å stå opp om morgenen.»

Kjøpt opp av Google

Vi var ikke de eneste som likte Timely. Ikke mange månedene etter vi omtalte appen, ble selskapet som utviklet appen, kjøpt opp av Google.

Siden den gang har det vært ganske stille rundt Timely, men nå har det kommet en ny oppdatering som gjør at det fortsatt er god grunn til å velge denne som sin vekkerklokke på Android.

LES OGSÅ: Fem fine alarm-apper

Velg egne alarm-lyder

Blant annet kan du nå velge dine egne alarm-lyder, enten fra lyd du har lagret på telefonen eller i Google Disk. Vil du våkne til Rune Rudbergs «Ut mot havet», kan du altså det ...

I tillegg får du nå varsler om kommende alarmer i varslingsmenyen, som du henter opp ved å fra fingeren ned fra skjermen.

Støtter Google Nå

Ellers er det gjort en rekke tilpasninger slik at appen er kompatibel med nyeste Android-versjon, 5.o Lollipop.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer