Google Play Pass lansert i Norge

Hundrevis av spill og apper for en fast månedspris.

LANSERT: Nå er Googles Play Pass-tjeneste tilgjengelig i Norge, som gir deg tilgang på hundrevis av apper og spill mot et månedlig beløp. Foto: Pål Joakim Pollen
LANSERT: Nå er Googles Play Pass-tjeneste tilgjengelig i Norge, som gir deg tilgang på hundrevis av apper og spill mot et månedlig beløp. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I dag har Google lansert sin tjeneste, Play Pass, i Norge. Den kan i stor grad minne om Apples spilltjeneste, Apple Arcade, der du mot en månedlig pris får tilgang til hundrevis av spill, men der Googles variant også gir deg apper som ikke er spill - enten det dreier seg om fotoredigering, treningsapper, produktivitetsverktøy eller hva det måtte være.

Månedsprisen er 59 kroner, eller 355 kroner for et helt år, altså halv pris. Du kan prøve Play Pass gratis i én måned før du eventuelt må betale videre.

Noe er «gratis» fra før

Mange av titlene du får tilgang på er apper/spill som ellers koster penger om du vil kjøpe dem stykkvis, men det er også en stor andel av dem som i utgangspunktet er gratis å laste ned via Play butikk.

Da er det imidlertid verdt å merke seg disse gratistitlene ikke vil inneholde reklame eller kjøp-i-appen slik du ville ha opplevd uten et Play pass-abonnement.

Kan deles med familien

Kjekt for dem som har satt opp Googles familiedelingsfunksjon er at et Play pass-abonnement også kan deles med resten av familien, altså inntil fem medlemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer