Gratis epost til alle

Det har allerede i lengre tid vært mulig for alle å få seg gratis epostadresse, og stadig flere leverandører tilbyr epostkonto som kan brukes fra vanlige weblesere. Dermed kan du lese og sende epost hvor som helst i verden, fra enhver maskin som har Internett-tilgang.

Gratis epost til alle
Publisert

Er du mye på reise og gjerne vil sjekke eposten din underveis, vet du at det kan være litt av en prøvelse å måtte sette opp andre maskiner til å kunne motta eposten din. Løsningen er å benytte en av de mange eposttjenestene som finnes direkte på webben. Gratis er det også!

Flere av de store Internettselskapene og internasjonale søkemotorene kan i dag levere gratis web-baserte eposttjenester, som for eksempel Alta Vista, Yahoo, Lycos, Microsoft, ja, også norske Telenor.

Løsningen er like enkel som den er genial: Du melder deg på en av de web-baserte eposttjenestene, får tildelt et brukernavn, som for eksempel andreas@lycosmail.com, lager din egen adgangskode og har dermed tilgang til epost via en vanlig URL-adresse fra enhver maskin som har Internett-tilgang.

Du kan nå benytte deg av allverdens internettkaféer, dine venners PCer, datamaskiner på biblioteker, på jobb og selvfølgelig hjemme hos deg selv. Hele verdens datamaskiner med Internett-tilgang blir dine arbeidsstasjoner. Tjenestene finansieres ved reklame på den hjemmesiden der du går inn på for å lese epost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer