Gratis "SMS" med Kik

Hvorfor betale for SMS når du kan sende meldinger med Kik?

Med Kik sender du gratis meldinger til andre brukere, enten de bruker iPhone, Android eller Blackberry.
Med Kik sender du gratis meldinger til andre brukere, enten de bruker iPhone, Android eller Blackberry. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ikke mange dagene siden viste det seg at vi ikke sender like mye SMS som før. Det er naturlig å anta at inntoget av tjenester som Twitter og Facebook på mobiltelefonen har redusert behovet for SMS, og det spørs nok om ikke dagens godbit, Kik, vil redusere SMS-trafikken ytterligere i veldig nær fremtid.

Kik er en løsning som er kompatibel med både iPhone/iPod, Android og Blackberry, og som lar deg sende gratis "tekstmeldinger" til andre over Internett. I motsetning til Ping for iPhone oppleves Kik også som langt mer umiddelbar.

Mottakeren får en umiddelbar pushvarsling (og avsender får da beskjed om at meldingen er levert), og tjenesten fungerer strengt tatt som en chattetjeneste, men oppleves å være helt på høyde med en vanlig SMS-applikasjon hastighetsmessig. Foreløpig støttes kun tekst og smileys, og ikke bilder.

Viser også når en melding er lest

Kik viser også med ikon hvorvidt en melding er lest eller ikke. Så snart mottakeren åpner meldingen settes den som lest hos avsenderen, og det går ikke an å slå av denne innstillingen. Dermed ryker "åh, jeg har ikke lest meldingen"-unnskyldningen, men fordelen er selvsagt at avsender slipper å lure på om du har lest meldingen eller ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer