Gratis telefon over Internett

Et amerikansk selskap tilbyr deg nå gratis telefonforbindelse via Internett. Tjenesten kalles HotTelephone og er tilgjengelig i 25 land. Men hvorfor tilbyr selskapet dette, og hva får du ut av det?

Gratis telefon over Internett
Publisert

Det Texas-baserte selskapet Teleconomico USA, Inc. gir deg nå tjenesten HotTelephone Service, hvor du skal kunne ringe gratis til 25 land (i skrivende stund). Dette høres selvsagt veldig lovende ut for deg og meg.

For Norge er nemlig et av landene på listen, sammen med Australia, Belgia, Canada, Danmark, Finland, Frankrike, Hong Kong, Irland, Island, Israel, Italia, Japan, Luxembourg, Nederland, New Zealand, Puerto Rico, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Korea, Tyskland, USA og Østerrike.

Hvem er du?

Som de fleste vet, ”there is no such thing as a free lunch”... Så hva får egentlig dette selskapet til å tilby deg gratis telefoni via sin egen server?

I følge avtalen som selskapet ber deg lese før du skriver deg på medlemslisten, må du oppgi komplett og nøyaktig informasjon om navn, bosted, alder, yrke og epostadresse. Og denne informasjonen har Teleconomico alle rettigheter til, slik at de kan gi den videre til en tredjepart. Dvs. gi? Mulighetene er store for at det er penger å tjene på videresalg av demografisk brukerinformasjon.

I tillegg er det, i følge brukeravtalen, også annonser på HotTelephones nettsider.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer